Blaak - Hulp bij schade Blaak - Ongevallenverzekering Blaak - Hypotheken Blaak - Reisverzekering Blaak - Geslaagd? Verzeker hier je 1e auto

 Privacy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze manier laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u van onze diensten gebruik maakt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Blaak Verzekeringen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Blaak Verzekeringen niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van derden. Door gebruik te maken van onze diensten geeft u aan het privacybeleid te accepteren.
Blaak Verzekeringen respecteert de privacy van al haar cliënten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
 
Gebruik van onze diensten
Wanneer u gebruik maakt van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Blaak Verzekeringen of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
 
Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Blaak Verzekeringen of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
 
Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.
De doeleinden zijn als volgt:
-geautomatiseerde ondersteuning van bedrijfsprocessen m.b.t. de uitvoering van de belangenbehartiging van cliënten op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten alsmede het uitoefenen van het gevolmachtigde agentenbedrijf;
-het controleren van de door verzekeraars en andere financiële instellingen opgemaakte documenten aan de door de cliënt opgegeven wensen alsmede het controleren of het verzekeringspakket van de cliënt aansluit bij de actuele omstandigheden van de cliënt;
-het voldoen aan verplichtingen opgelegd door: 1. de beroepsorganisatie waarbij het kantoor aangesloten is, 2. financiële instellingen waarbij verzekeringen en/of andere diensten van de cliënt zijn ondergebracht, 3. instituten die een keurmerk verlenen;
-het kunnen benaderen van en communiceren met cliënten m.b.t. onderwerpen en zaken die voor hen individueel van belang zijn en het in dit verband behartigen van hun belangen jegens derden;
-het kunnen controleren of het verzekeringspakket aansluit bij de actuele situatie en wensen van de cliënt alsmede om namens de cliënt contacten met de financiële instelling te onderhouden over deze specifieke verzekering. Tevens worden de gegevens gebruikt om te controleren of het financiële verkeer in de keten correct verloopt.
-het tijdig informeren van klanten over de ontwikkeling op het gebied van sociale en fiscale wetten die specifiek voor hen relevant zijn;
-het hebben van bewijskracht m.b.t. afspraken die met of t.b.v. cliënten van het kantoor zijn gemaakt
-het organiseren van de ontvangst en de verzending van documenten;
-de behandeling, aanmaak, afdoening en archivering van documenten;
-het voldoen aan wettelijke verplichtingen.
 
Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
 
Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden u de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan ons is verstrekt.
 
Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen via onderstaande contactgegevens.
 
Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
 
Blaak Verzekeringen
Heumenseweg 3
6603 CW Wijchen
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
   
 
© 2014 Blaak Verzekeringen -