Blaak - Hulp bij schade Blaak - Ongevallenverzekering Blaak - Hypotheken Blaak - Reisverzekering Blaak - Geslaagd? Verzeker hier je 1e auto

Samenwerkingsverbanden

Blaak kiest voor samenwerking met professionele partijen. Op het gebied van de bedrijfsontwikkeling werkt Blaak verzekeringen nauw samen met
verschillende landelijke en lokale accountants en belastingadviesbureaus.
Ook een vlotte toegang tot juridische hulp is voor de ondernemer een vereiste. Blaak verzekeringen werkt daarom samen met gerenomeerde notaris- en advocatenkantoren en specifieke vakspecialisten.
altMet welke partijen werkt Blaak?
Volmacht
Blaak Assuradeuren is door ons opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de klanten van Blaak Verzekeringen en de aangesloten tussenpersonen op het gebied van schade-, inkomsten- en uitvaartverzekeringen. Hiervoor heeft Blaak Assuradeuren van een aantal verzekeraars volmacht gekregen. Als gevolmachtigde van deze verzekeraars is Blaak Assuradeuren bevoegd namens deze verzekeraars werkzaamheden voor hen te verrichten op gebied van acceptatie, administratie, beheer en schadebehandeling. Blaak Assuradeuren doet dus bijna alles wat een verzekeraar doet. Voor de klant levert dit veel voordeel zoals :

  • snelle afgifte van polissen door ons eigen bedrijf,
  • deskundige en snelle schadeafhandeling door de eigen schade-afdeling,
  • alle zaken worden direct binnen ons eigen bedrijf geregeld,
  • dus korte en snelle afstemming van uw verzekeringszaken.
Binnen Blaak Assuradeuren worden verder speciale verzekeringsproducten ontwikkeld die alleen aangeboden kunnen worden door Blaak Verzekeringen en de aangesloten tussenpersonen.
Indien een verzekering op goede voorwaarden en een concurrende premie tot stand kan komen bij Blaak Assuradeuren zullen wij de verzekering bij voorkeur onderbrengen bij Blaak Assuradeuren. Wij blijven echter volledig vrij in de keuze van het voor u meest geschikte product bij de verzekeraar naar keuze. Meer informatie over deze samenwerking kunt u lezen in bijgaande Q & A gevolmachtigd agent.
 
© 2014 Blaak Verzekeringen -